?INFOPEALINN INTERNETIS!?
VAJAD ABI?
OTSI: märksõna | firma | faks | koduleht | e-post | reg. kood | aadress | kaubamärk
 

SIIRI LEINATAMME ILUSALONG

prindi
SIIRI LEINATAMME ILUSALONG
               

Reg. kood:5927

Aadress:Pärnu mnt 401 , Tallinn 10914 HARJUMAA

Telefon:+372 677 7804

Koduleht:https://siirileinatamm.ee

E-post:

GEO:59.37149390,24.64177780

Õdus ja hubane kodusalong Pääskülas.
* Juuksuriteenused
* Ripsmepikendused
* Kosmeetikateenused, meik
* Küünetehnik
* Maniküür, pediküür
* Massaažiteenused
* hiina meditsiini terapeut

Avatud: E-R 9-20; L 10-17

Kaubamärgid: "Schwarzkopf", "Biodroga", “Sesderma”, Jane Iredale, Make Up Forever, Tahe, Macadamia Oil

 Kaubamärgid: Schwarzkopf, Matrix, Nanoasia, ("Biodroga", “Sesderma”, ) Jane Iredale, Make Up Forever, Tahe, Weiergans

UUS! NANOASIA NÄOHOOLDUS

Sobib kõigile igas vanuses ja  igale nahatüübile. Protseduurid teostatakse “air-brush” õhupintsli abiga, mis aitab peptiididel ja teistel toimeainetel tungida sügavale nahakihtidesse.Võimaldab lifting efektiga massaaži ja aqua koorimist, aktiveerib naturaalsed protsessid nahal ja kaitseb naharakke. Näohooldus on meeldiv ja stressivaba.

Nanoasia protseduuridel on kumulatiivne toime. Nanokomplekside aktiivsed osakesed aktiveerivad nahal bioloogilisi protsesse ja kaitsevad vabade radikaalide eest. Näidustused: akne, kuperoosa, pigmentatsioon, väsinud ja dehüdreerunud nahk, kortsud, tumedad silmaalused, põletik jne.

Kosmeetik teeb ka klassikalisi, ultraheli- ja CNC happehooldusi. Teenusena veel Minceur 2011 kehamähis, mis ei sisalda massaaži (ülekaal, tselluliit jne ) +näomassaaž.


Küünetehnik annab teie kätele uue välimuse ja abistab teid ka haprate küünte tugevdamisel. Valikus geelküüned , geel-lakkimine (strip), biosculptuur, gelish ning tavaline maniküür-pediküür, geelipediküür ja parfinhooldus kätele.

Make up aitab Sul eelkõige avastada iseennast. Tule julgelt ka klubi-ja fotomeiki ja astu läbi enne stiiliõhtut. Koos leiame kindlasti põnevaid võimalusi elu ergastada ja ennast tundma õppida. Kinkekaarti saad kasutada ka jane iredale´i meigivahendite tellimisel Siiri käest.


Ripsmepikendustega ärkad igal hommikul muretsemata oma väljanägemise pärast . Silmad on hinge peegel ja protseduur meeldiv.

Püsimeik tähendab kaks tundi kannatlikkust ja tulemuseks mitu aastat muretut elu kauni kulmu- joone või ilmeka silmalaineriga. Vajalik eelnev konsultatsioon

MASSAAZIGA saab leevendada valu, kiirendada lümfi- ja vereringet, lõõgastada lihaseid, aidata üle saada stressist. Iga inimene leiab omale massaazi, mis tema olemusele on kõige sobivam.

SPM meetodit tundsid ja kasutasid idamaade tervendajad juba 5000 aastat tagasi. Ainevahetus kiireneb, lümfiringe ja kudede verevarustus paraneb. Hooldus tugevdab lõtvunud nahka ja sidekudet, tasandab kortse ja arme ning silub säärejooksu.

Organismi puhastav jalavann IONIC-DETOX on toetav abivahend ainevahetuse-, unevaeguste ja liigeseprobleemide puhul, ka kaalulangetamisel ja pärast haigusi abiks tervise taastumisel. Ioniseeritud vesi neeldub rakkudesse ja tasakaalustab need, eelmaldades mittevajalikud ained. Suurem osa eemaldub neerude jms. kaudu pärast protseduuri. Soovitame 5-7 seanssi 2x aastas.

Elektromagnetvälja tasakaalustamise tehnika (EMF) aitab tasakaalustada inimese kogu olemust ja tugevdada tema energiavõret. Hästitoimiv võre toetab meid igapäevaelus. Sobib kõigile, kes teavad, et tervis on meie sisemine rahu ja tasakaal, kes tunnetavad ajastu energeetilisi muudatusi ja on otsustanud seda kogeda terve ja tasakaaluka isiksusena. 

 

UUDIS ! Hiina meditsiini terapeut aitab Sul mõista oma keha ja suunata Sind tervenemise teele (pulsi-või keele diagnostika, palpatsioon, toitumine, võimlemisharjutused, akupressuur jne.)

Soovime kõigile meie praegustele ja tulevastele klientidele

TERVIST, EDU , ÕNNE JA TOREDAID AVASTUSI MEID ÜMBRITSEVAS IMELISES MAAILMAS



Keskmine hinne:

Lisa kommentaar

code
Jaga |